Bågar

På Benckert Optik i Stockholm strävar vi efter att ha det senaste och hetaste inom glasögonmode men också ett noga utvalt sortiment av varumärken och modeller som inte finns hos precis alla andra optiker. Hos oss hittar du glasögon och solglasögon från:

CUTLER AND GROSS, EoE EYEWEAR, OSCAR MAGNUSON, LE SPECS, MARC O’POLO, VASUMA, TOM FORD, DAVID BECKHAM, ÖRGREEN, SKAGA, MASUNAGA, SAVILE ROW, ETNIA BARCELONA, POLAROID, CAROLINE ABRAM, DICK MOBY, PAUL&JOE, LESPECS LUXE, CAT, THE BOOK CLUB EYEWEAR och MAUI JIM.

Vi är även kända för att vi har ett av europas största utbud av garnityrbågar från den danska designern LINDBERG, världskänd för sina minimalistiska och fjäderlätta titanbågar av högsta kvalitet.

Kom in till oss på Södermalm och kolla om det stämmer att vi har stans största och snyggaste bågsortiment!

 

Glas

Vår huvudleverantör av glas är det världskända tyska optikföretaget CARL ZEISS. Vi är en av få optiker i Sverige som jobbar med den nya i.Scription®-tekniken.

Vi har även ett stort styrkeomfång av bra ytbehandlade (repskydd+antireflex) glas på lager. Det i kombination med att vi har eget sliperi och verkstadskunnig personal på plats, innebär att vi i många fall kan erbjuda dig att få nya färdiga glasögon inom en timme. Det går även utmärkt att bara köpa nya glas till din egna båge.

 

PS: Som student får du alltid 10% rabatt på ett par kompletta glasögon mot uppvisande av giltigt CSN/Mecenat-kort. Självklart erbjuder vi även räntefri delbetalning.

 

 

Vi är professionella kunniga och serviceinriktade optiker med utgångspunkt från Södermalm i Stockholm

DB EYEWEAR

DAVID BECKHAM

 

 

 

 

 

Medlem av Synologen - Sveriges fria optiker