• Måndag - Onsdag 10-18
  • Torsdag 10-15
  • Midsommar Stängt

Synundersökning

Hos oss på Benckert Optik, Södermalm är du i trygga händer. Vi har legitimerade optiker och butikspersonal med många års yrkesvana. Vi tillämpar Optikerbranschens kvalitetsnorm för att hålla högsta möjliga standard på våra synundersökningar och övrig verksamhet. Vi är även ISO-certifierade av DNV.

Boka tid här

Arbetsanpassad synlösning

Vi undersöker dina ögon och tar fram rätt glas för dig efter ditt behov både privat och i arbetslivet. Vi har även det yrkeskunnande som krävs för mer speciella behov, t ex terminalglasögon, luppglasögon och skyddsglasögon som en av få optiker i Stockholm.

Mer om terminalglasögon Mer om luppglasögon

Synundersökning kontaktlinser

Linser är ett bra och bekvämt alternativ till glasögon. Idag har utvecklingen kommit så långt att du kan korrigera även mer komplexa synfel med kontaktlinser. Fråga din optiker så berättar vi mer.

Mer om kontaktlinser

Körkortstest

Vi utför synkontroll inför körkortsprövning och i det fall du behöver redovisa synstatus inför ny anställning eller kurs.

Remiss till ögonläkare

Vi optiker har behörighet att remittera dig vidare till ögonläkare i Stockholm när misstanke om ögonsjukdom föreligger. Om du behöver särskild korrektion för eventuellt skelningsbesvär och dubbelseende skickas remiss till en ortoptist.

Boka tid